Lezing en workshop

Stel jezelf de vraag: Wanneer werk je vanuit rust en met plezier? Waarschijnlijk kom je tot antwoorden als deze:
– als je met passie werkt
– als je geconcentreerd kunt werken en niet afgeleid wordt
– als je met de opdracht zelf bezig kunt zijn zonder druk te ervaren van wat alles ook nog moet
Tijdsurfen geeft deze rust en inspiratie! Het is een natuurlijke vorm van tijdsbeheer, veel effectiever en aangenamer dan klassiek timemanagement. Met Tijdsurfen geef je de organisatie van je taken zoveel mogelijk over aan je intuïtie. Dit maakt dat je afwisselender gaat werken en telkens het gevoel hebt de dingen op het juiste moment te doen. Je werk wordt geïnspireerd en efficiënt. Je gaat één ding tegelijk doen en doet dit vanzelf met volle aandacht. Je werkt vanuit rust en met vol-doening! Tijdsurfen kun je verrassend snel leren, door 7 natuurlijke aanwijzingen op te volgen. Je kunt kennismaken met Tijdsurfen tijdens een interactieve lezing of intensief door middel van een workshop.

De lezing

Op humoristische en onderhoudende wijze verheldert Paul Loomans de 7 elementen van het Tijdsurfen en gebruikt daarbij de ervaringen van de deelnemers zelf. Duur: 45 min. (minimaal) tot 2 uur

De workshop

Er zijn diverse formules mogelijk. Een korte intensieve workshop van één dagdeel, of een langere training van meerdere dagdelen. Je maakt stapsgewijs kennis met de verschillende elementen van Tijdsurfen en traint de aanwijzingen in een optimale volgorde. De eigen praktijkervaringen worden geëvalueerd en aan het eind van de training ben je zelf ook tijdsurfer. Je organiseert je werk intuïtief en je handelt vanuit rust.

Bedrijven en Instellingen

Bedrijven en instellingen die de workshop Tijdsurfen onlangs boekten zijn: Delta Lloyd, AFM, PGGM, Trimbos Instituur, Ministerie van Economische Zaken, Gemeente Deventer, Strukton, De Persgroep, Samhoud, Jong@Centrics en de Rabobank Haarlem.

Interesse?

Vul onderstaande formulier in en klik op ‘verzenden’. U kunt ook 06-42143553 bellen voor informatie.

SA-logo-zwart

Ik heb de Tijd Handleiding in Tijdsurfen Boek met sticker Recente opdachtgevers Autoriteit Financiële MarktenHappinez FestivalpggmMinisterie EZAVEBEHU Amersfoort logoTrimbos logo delta-lloyd DeventerUni Antwerpen