Door de tijd gedragen worden

Martine des Tombe, dirigente

Vertrouwen op mijn intuïtie; dat was wat ik deed toen ik Paul benaderde voor coaching.

Al jaren lijd ik onder de botsingen tussen de wereld van mijn chaotische, associatieve natuur en de strakke wereld van het timemanagement. Keer op keer mislukken mijn planningen en blijf ik zitten met het gevoel dat ik het wéér niet goed gedaan heb.

Toen ik kennismaakte met Paul en het tijdsurfen voelde het voor mij alsof ik eindelijk mezelf mocht zijn. Ik deed het niet fout, maar eigenlijk juist goed, maar met de verkeerde methode.

Dus nu functioneer ik zonder schema’s , met schaarse lijstjes en met veel meer vertrouwen. Dankzij de tijdsurfmethode én dankzij Paul van wie ik ontzettend veel geleerd heb.

Niet dat het allemaal vanzelf  gaat nu. Er zijn nog steeds dagen van chaos of taken die blijven liggen. Alleen weet ik nu beter hoe ik daarmee om kan gaan. Vergeet ik geen witjes te nemen? Draait er een achtergrondprogramma? Of moet ik aandacht geven aan een knagende rat? Of is het gewoon zo’n dag?

En op dagen dat het lukt is tijdsurfen heerlijk.  Dan is het alsof je door de tijd gedragen wordt.