Het boek

Boek met sticker

Ik heb de Tijd
Handleiding in Tijdsurfen

Met 7 praktische aanwijzingen keert de rust terug in je leven.

Dit boek wil je inspireren en ook begeleiden om rust als uitgangspunt te kiezen voor het uitvoeren van al je dagelijkse bezigheden, op je werk, thuis of op reis. Hiertoe wordt stap voor stap een methode ontvouwd die bestaat uit 7 aanwijzingen.

Het is een toegankelijke en aangename methode. Je hoeft er geen bijzondere discipline voor aan de dag te leggen of jezelf voortdurend te controleren. Integendeel. Het gaat uit van je natuurlijke gedrag, waarbij je dat wat je moet doen op het juiste moment gaat doen, zodat toch alles aan bod komt. Hoe meer je de aanwijzingen toepast, hoe gemakkelijker het wordt. Het lijkt wel alsof we hiervoor gemaakt zijn. En dat is waarschijnlijk ook zo. De methode is geschikt voor iedereen. De praktijk heeft uitgewezen dat zij met succes wordt toegepast door een neuroloog, een manager, een leraar, een student of een tuinvrouw. En ook door een werkzoekende. Sommigen, zoals de secretaresse van mijn huisarts, doen het al voor een deel uit zichzelf.

Deze manier van omgaan met tijd geeft je, naast een basis van kalmte, ook voldoening in datgene waarmee je bezig bent. Het brengt je tot een volle en ongedwongen vorm van aandacht. Bovendien resulteert het in effectiviteit, want je bent telkens geïnspireerd bezig. Het lijkt te mooi om waar te zijn, zeker als ik je nog vertel dat de omslag verrassend snel kan gaan. Ik nodig je uit om dit avontuur met vertrouwen aan te gaan zodat ook jij binnenkort de aangename afwisseling tussen rust en dynamiek van een Tijdsurfer zult ervaren.

Aanschaffen

Bestel een gesigneerd exemplaar bij de auteur voor € 19,95 incl. verzendkosten.
Een factuur met de betalingsgegevens ontvang je bij de bestelling. Na ontvangst van het bedrag wordt het boek verstuurd.

Let op:
Wij versturen de gesigneerde boeken een keer per week. Je ontvangt een bevestigingsmail waarin de datum van verzending wordt vermeld.

Ik wil een boek bestellen

Ik heb de tijd

Paul Loomans
144 pagina’s
6de druk

Prijs: € 17,95
• Illustraties: Niels de Hoog
• Ontwerp: De Zagerij
• Uitgeverij: AnkhHermes

 

 

 

Lees hier wat tijdsurfers zeggen

Lees hier de recensies op bol.com